Üye Ol

Ana Sayfa Yap Arkadaşına Gönder Bize Ulaşın Bu sayfayı Yazdır Yardım Özel Mesaj Davet Gönder E-kart Gönder Kedimi Ekle

28 Şubat 2010: 12 Kişi 124 kg Mama Dağıttık
Miyavlar.com olarak düzenlediğimiz ada mama ziyaretlerinin bu sezonki 5. turunu 28 Şubat 2010 Pazar günü gerçekleştirdik. Bu turda 12 kişi, toplamda 124 kg. mamayı (120 kg kuru mama ve 4 litre süt) ada sokaklarındaki kedi ve köpeklere ulaştırdı. Gelemeyip yardım gönderenler ise 3 kişidir, toplamda 16 kişi sayesinde adalardaki hayvanlara ulaşıldı.

Sabah Kabataş iskelesinden tevfikkardiki, leventc, magnolia, Kadıköy iskelesinden konusankedi, peaceback, Ayhan, Yasemin, Tribal Enfeksiyon, Arkaraka, ahmetkomurcuoglu, rafine ve Thomas bindiler.

Kınalıada

Ada sakinlerinden Banu Hanım’a 30 kg kuru kedi maması bıraktık.

Burgazada

Burgazada'da Sabri Bey ve Balıkçı Osman'a. 15'er kg kuru mama teslim ettik.

Heybeliada

Heybeliada'da 8 kişi indi : konusankedi, Yasemin, Tribal Enfeksiyon, Thomas, Tevfikardi, Ayhan, peaceback ve ahmetkomurcuoglu. 25 kg kuru mama ve 4 litre süt dağıtıldı. Saadet Hanım’a önümüzdeki günler için 20 kg kuru mama bıraktık.

Büyükada

Son durak Büyükada'da leventc, Arkaraka, magnolia ve rafine indiler. 15 kg kuru mama ile Adanın hem Nizam tarafındaki hem de tepe bölgesindeki sahipsiz hayvanları beslediler.

Şimdi de sıra katılım ve teşekkür listesinde:

Adalara gelerek mama taşınmasına ve dağıtımına yardım eden :
tevfikkardiki, leventc, Arkaraka, konusankedi, Yasemin, Tribal Enfeksiyon, Thomas, Tevfikardi, Ayhan, peaceback, magnolia ve rafine’ye
Adalara gelemeyip kuru mama alımına maddi katkıda bulunan : frodo’ya
Hem mama dağıtımına yardım eden hem de katkıda bulunan rafine ve Arkaraka'ya,
Sütler için peaceback'e
Ada kedi ve köpekleri adına çok teşekkür ederiz.

(İsimler belirli bir sıraya göre değil, gelişigüzel sıralanmıştır)

Forumda bu başlığı takip etmek için tıklayın...

Ada Mama Turuna ait videoyu izlemek için tıklayın...

05 Mart 2010

Yorumlar (0 adet)
Yorum Yaz  
   İyi ki Doğdun:  İnci , Efe , Sarı , Sürmeli , Paşa , Efe , Haydut , Kumpas , Soytarı , Lokum
Tasarım ve İçerik ZERON Üyelik Sözleşmesi, Kullanım Şartları ve Copyright © 2006